Laborator i Çertifikuar

VitaLab është licensuar nga Ministria e Shëndetësisë për realizimin e testit RT-PCR për SARS-COV-2.

2 Lokacione

VitaLab me 2 Lokacione
Prishtinë, Podujevë

Rreth Nesh

Puna jonë profesionale dhe me teknologjinë më të re mundësojnë përpikmërinë e rezultateve të të gjitha llojeve të analizave laboratorike.

2 +

VitaLab me 2 Lokacione
Prishtinë dhe Podujevë

1 K

Material Collectionpoints

172

Patients diagnosed

Laboratori VitaLab kryenë të gjitha llojet e analizave: Biokimike, Mikrobiologjike, Histopatologjike dhe Testet Molekulare në dy laboratorët tanë në Prishtinë dhe Podujevë

Ofrojmë shërbime profesionale që nga viti 2013

Ofrojmë shërbime profesionale që nga viti 2013

Lavdim Zhdrella

CEO

Lavdim Zhdrella
{"cpt":"service","style":"2","columns":"4","show":4,"order":"DESC","orderby":"DESC"}

Shërbimet

Kryejmë të gjitha
llojet e analizave:

Laboratori jonë ofron shërbime profesionale biokimike

Në laboratorin tonë kryhen të gjitha analizat mikrobiologjike

Në VitaLab kryhen edhe Testet Molekulare

VITALAB

Laboratori "VitaLab" çdo herë në shërbimin tuaj...

Misioni
alt-tab-here

Misioni jonë

Laboratori Vita-Lab në Prishtinë dhe Podujevë kryen të gjitha llojet e analizave: Biokimike, Mikrobiologjike, Histopatologjike dhe Testet Molekulare.

Vizioni
alt-tab-here1

Vizioni

Laboratorët tanë ju ofrojnë mjekëve informacionin e nevojshëm për pacientin, duke përdorur metodat më cilësore dhe bashkëkohore të diagnostifikimit laboratorik.

-Prishtinë-

Na telefononi:

+383 44 222 842

&

-Podujevë-

Na telefononi:

+383 44 597 035

Cakto termin

Dërgo mesazh direkt në laboratorin Vita-Lab, stafi i Vita-Lab do të përkujdeset të merrni përgjigje brenda ditës.

    informohu mbi të rejat

    Të rejat rreth laboratorit

    {"cpt":"blog","style":"1","columns":"3","show":3,"order":"DESC","orderby":"DESC"}

    Home