ANALIZAT HISTOPATOLOGJIKE

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Puna profesionale dhe teknologjinë më të re mundësojnë përpikmërinë e rezultateve të të gjitha llojeve të analizave laboratorike.

STAF PROFESIONAL

VitaLab është licensuar nga Ministria e Shëndetësisë për realizimin e testit RT-PCR për SARS-COV-2.
img-01
HISTOPATOLOGJI
img-02