Testin Real Time PCR për diagnostikimin e Covid-19 mund ta bëni në Laboratorin VitaLab. Laboratori VitaLab është ndër institucionet private të parat që është licencuar nga Ministria e Shëndetësisë në tetor të vitit të kaluar.

Për termine mund të kontaktoni në numrin +383 49 480 408 apo edhe përmes e-mail: vitalabpr@outlook.com

Laboratori VitaLab ka zgjeruar përdorimin e metodës PCR për herë të parë në Kosovë edhe për analiza të tjera, sikurse janë testimi gjenetik i të gjithë panelit të Trombofilisë dhe “Folate Metabolism”, Intolerancën në Laktozë, Hepatitin B, etj. .

Për më shumë informata në lidhje me këto analiza apo edhe analizat tjera që i kryejmë, na shkruani në Facebook & Instagram, apo na vizitoni direkt në dy laboratorët tanë!

Lavdim Zhdrella – CEO 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *